Enquesta sobre territori, urbanisme, economia i patrimoni

Participem, definim entre totes i tots el POUM d’Artés! La present enquesta s’inscriu dins del Programa de Participació Ciutadana que ja va ser aprovat per l’Ajuntament a l’octubre del 2018 i que, d’acord amb la legislació urbanística vigent, té l’objectiu de garantir la divulgació del contingut del POUM i facilitar la participació de les veïnes i veïns en la pressa de decisions que intervenen en la millora directa de la seva qualitat de vida. Emplenant aquesta enquesta us convidem a expressar les vostres inquietuds, expectatives i valoracions i a participar en el procés d’elaboració del model de territori per als propers anys.

  • Qui podrà contestar l’enquesta? Qualsevol veïna o veí major de 16 anys que visqui a Artés.
  • Quin termini tinc per enviar-lar? Teniu fins al dilluns 4 de febrer de 2019.
  • A on em puc informar sobre el que aneu fent del POUM? Consultant aquesta mateixa web, a l'apartat del POUM.
  • Tinc d'altres opcions per emplenar l'enquesta? Si ho preferiu, podeu descarregar-vos l'enquesta en fomart PDF que s'adjunta en aquesta mateixa pàgina, emplenar-la i entregar-la a l'OAC (planta baixa de l'Ajuntament).
  • Cal que ompli la part amb les meves dades? No és obligatori, però ens permet tenir una idea de les necessitats i aspiracions segons gènere, edat o anys d’arrelament al territori. En tot cas, no cal que doneu el teu nom ni adreça; aquesta enquesta garanteix en tot moment el vostre anonimat.
  • Que en fareu del que surti de l’enquesta? Tota la informació que s’obtingui permetrà prioritzar determinades decisions que hagi de prendre el POUM. Per exemple, fer més parcs en determinats parts de la vila, edificar altres tipus d’equipaments, o garantir més habitatges de protecció. Per això és fonamental que hi digueu la vostra i no us deixeu res.

Endavant!

AdjuntMida
PDF icon POUM Artés Questionari 2019.pdf102.28 KB