Voteu el nom de la plaça

01/08/2018

Dues de les propostes més votades de la segona edició dels pressupostos participatius són les que plantegen modificacions a la zona d’entrada del Complex Cultural de Cal Sitges (obrir la façana, treure el mur i millorar l’accés a la plaça). Us proposem que participeu en la selecció del nom d’aquest nou espai que s’està creant durant el 2018.

1a PART - Propostes de noms

Les persones empadronades a Artés i majors de 16 anys(*) podran proposar noms (1 per persona) per a la plaça durant el període de l’1 al 20 d’agost. La temàtica de les propostes de noms és lliure, però podeu tenir en compte l’ús que es fa i s’ha fet històricament d’aquest espai. L’única limitació és que el nom proposat no podrà excedir els 40 caràcters, incloent els espais entre paraules. Per a fer les propostes, primer haureu d'identificar-vos amb el vostre DNI des d'aquesta mateixa pàgina. Accedireu a un formulari on podreu especificar el nom i, opcionalment, una breu descripció de per què l'heu escollit.

2a PART - Votacions de les propostes

Des del 30 d’agost i fins 15 de setembre, les persones empadronades a Artés i majors de 16 anys* podran votar 1 dels noms proposats anteriorment. Per a fer la votació, també caldrà que us identifiqueu seguint els passos de l'apartat anterior.

La proposta amb més vots serà la guanyadora. La inauguració de la plaça és farà el dilluns 1 d’octubre de 2018.

 

* Es consideraran majors de 16 anys les persones nascudes abans del 16 de setembre del 2002.