Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Exposició "Controles?"

01/02/2018

El programa Controles? és una iniciativa de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies per informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el seu consum.

Aquesta eina té com a objectius proporcionar informació sobre les drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum, promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum de drogues dels seus fills i filles, i per últim, oferir eines als professionals per a treballar la prevenció en drogodependències des del seu àmbit d’actuació.

Les activitats que s’organitzen al voltant de l'exposició (a banda de la possibilitat de visitar-la individualment) inclouen visites guiades per a diferents col·lectius (alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius, pares i mares, professionals), d’una durada aproximada d'una hora i mitja, en què professionals experts en el tema presenten els continguts i dinamitzen un procés de reflexió i diàleg amb els grups de visitants.

Ompliu el següent formulari si esteu interessats en assistir a una de les visites guiades a l'exposició, de dilluns a divendres, de 5 a 7 de la tarda (en cas de no arribar, ens posarem en contacte amb vosaltres per redirigir-vos a un altre grup). Podeu reservar per un grup màxim de 25 persones.